7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Masser af webbutikker i Danmark yder i dag alverdens leveringsudgaver. Den mest anvendte er nu til dags pakkeshoppen, og så kan du blot hente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Leveringstypen er jo yderst fremkommelig, og ofte ydermere den billigste leveringsløsning.

Du bør også forsøge at få varerne leveret til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsformen viser sig uheldigvis en tak mere bekostelig, men ligeledes ualmindeligt simpel. Den mest prisbevidste løsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, men den mulighed beroer på at du befinder dig tæt på internet forhandlerens arbejdslager.

Flere online firmaer giver løfte om 1 dags fragt på mange varenumre, som trods alt påkræver at bestillingen laves tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få dit nye produkt klar forinden lagermedarbejderne har fri.

Nogle internet forhandlere byder på levering uden beregning, men i de fleste tilfælde kræves det at der købes for en præcis sum. Alternativt kunne man overveje den mindst kostelige type af levering, der mange gange – hvad end du bor nær Viborg, Nyborg eller Bramming – vil være at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et udleveringssted.

Bemærk om e-firmaet er støttet af e-mærket

Det har vist sig at være vældig ukompliceret for enhver at analysere priser i blandt diverse e-forhandlere på Familiemagasinet og til gengæld har adskillige internet firmaer været presset til at at nedskære salgsværdien på mange af deres varer – til børn, og yderligere også til mænd og kvinder – betragteligt, og endda nogle gange frembyde fri fragt.

Dog kan det ikke desto mindre være lønnende at granske et par netshops efter udsalg før du bestiller, så man er på den sikre side med at få fat i den prisbilligste pris.

Man skal trods alt ikke glemme, at i tilfælde af at en e-butik annoncerer varer for en pris der kan virke urealistisk favorabel, kan det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en snydagtig internet forhandler. Handler med kort er på den anden side omfavnet af Indsigelsesordningen, som værner køberen overfor snydagtige webbutikker.

Generelt foreslår vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du benytte et afdragstilbud som fx ViaBill, når du agter at godtgøre pengene i flere bidder.

Forinden nogen handler hos en internet virksomhed burde de for at være sikker se på webbutikkens forretningsvilkår, dog er det tit et omfattende projekt.

Et alternativt forslag kunne måske være at undersøge hvorvidt e-shoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det ofte er en sikkerhed for at online forhandleren imødekommer de danske love, tillige med at forretningen løbende overværes af specialister der har nøje kendskab til bestemmelserne på området. Det giver dig chance for en hjælpende hånd, såfremt du oplever udfordringer ved din handel.

Et signal om at online firmaet overholder den officielle danske lovgivning

Trustpilot fører til faktisk gavnlige løsninger til at efterforske en lang række aktuelle brugeres bedømmelser og af den grund rekommanderer vi, at du tjekker online firmaets anmeldelser før du færdiggør din shopping.

Facebook giver dig på samme måde super sikre chancer for at få et kig ind i e-handlens kundefokus. Herinde er der mange internet outlets som tilbyder kunderne at formulere en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket tillige burde benyttes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Denne hjemmeside finansieres af reklamer. Vi har samarbejdsaftaler med en lang række online forhandlere i form af at vi formidler virksomhedernes varer, og indtjener provision ifald en af de besøgende på vores website realiserer en transaktion.