7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En hel del online virksomheder frembyder efterhånden mange forskellige leveringstyper. En favorit iblandt mange er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente dine varer når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig temmelig simpel, samt oftest ligeledes den prisbilligste slags levering.

Leveringstiden kan i nogle tilfælde være super udslagsgivende forudsat man har behov for produktet omgående, og i det øjemed er det ret så vigtigt at man gransker den anslåede leveringstid på det relevante produkt.

En del e-firmaer i Danmark lover dag-til-dag levering på flere varenumre, men som imidlertid kræver at bestillingen laves forud for et fastslået klokkeslæt, så at de kan nå at få varerne betjent forud for at lagerpersonalet holder fyraften.

Indtil flere netshops byder på fri fragt, men i mange tilfælde under forudsætning af at du shopper for et fastsat beløb. Ellers må man beslutte sig for den prisbilligste fragtløsning, der ofte – om man er ved Aalborg, Korsør eller Skælskør – er at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et afhentningssted.

Bestil hjem til dig privat eller til dit arbejdes adresse

Det er jo yderst simpelt for enhver at vurdere prisniveauet i blandt forskellige online shops og altså har mange internet handler i Danmark fundet det nødvendigt at presse priserne på mange af deres produkter – til børn, og samtidig til voksne – kolossalt, og endda nogle gange garantere levering uden omkostninger.

Men det kan ikke desto mindre blive profitabelt at tjekke en række outlets på nettet efter udsalg forinden du færdiggør din shopping, så du er skudsikker på at antage den mindst kostelige pris.

Du bør ikke desto mindre være omhyggelig med, at ifald en webshop sælger deres varer til salg for en salgspris der anses for helt ekstremt favorabel, så bør det for det meste være et signal om en svindel internet webshop. Kortkøb er heldigvis dækket ind under et lovbud, som assisterer køber overfor uægte internet forhandlere.

Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du benytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du vil godtgøre regningen i flere bidder.

Forud for at nogen bestiller hos en e-handler bør man utvivlsomt løbe igennem e-shoppens betingelser, dog er det bare ikke særlig interessant.

En nem løsning kan være at bemærke hvorvidt internet forretningen er e-mærket, eftersom det er en forsikring om at internet forretningen forsvarer de danske love, tillige med at internet virksomheden fra tid til anden undersøges af sagkyndige som har nøje kendskab til de gældende vilkår. Dette er desuden din mulighed for at blive hjulpet, såfremt du skulle få problemer med din shopping. Direkte link.

Foruden dette er det at foretrække at du er hensynstagende til de elementære vedtægter der gælder for transaktionen, f.eks. hvilken returneringsret e-forretningen kører med. I relation til det er det samtidig vigtigt, at man når som helst opbevarer sin faktura, således man altid vil kunne dokumentere bestillingen, uden hensyn til om man søger efter varer til en voksen eller et barn.

Få leveret til din bopæl eller til adressen hvor du arbejder

Trustpilot bringer dig stort set gode chancer for at verificere en stor portion øvrige brugeres anmeldelser og derved er det at foretrække, at du betragter netshoppens omtaler inden du bestiller.

Facebook forærer dig på samme måde ganske tiltalende chancer for at få indsigt i online firmaets kundetilfredshed. Foruden det er der en række online virksomheder hvor det er muligt at skrive en evaluering af købsoplevelsen, hvilket tillige kan bruges til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Vores hjemmeside finansieres af reklameindtægter. Vi har samarbejder med et hold af outlets på nettet i Danmark idet vi markedsfører butikkernes produkter, og modtager kommission om en af vores besøgende laver en bestilling.

Data omkring produkter og e-forhandlere opdateres hyppigt, men vi giver ingen garanti imod justeringer der muligvis er foretaget siden vi sidst opdaterede de anvendte informationer.