7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Igennem livet bliver din krop udsat for mange ting. Arbejde, træning, pligter, bevægelser og meget mere. Derfor er det ikke underligt, hvis du til tider oplever gener eller smerter i din krop. Der findes altid en grund til gener og smerter i kroppen. Det handler blot om at finde den rette behandler, som kan hjælpe dig med at finde årsagen til dine gener, samt hjælpe dig med et forløb, så du bliver smertefri og får den korrekte behandling. 

En fysioterapeut kan hjælpe med alt dette, da du hos en fysioterapeut kan få hjælp til at finde årsagen til dine smerter, hvorefter du får tilbudt den korrekte behandling. 

En klinik med mange muligheder

I Aarhus finder du Sundhed med Mening, som er en fysioterapeut Aarhus, der tilbyder en lang række behandlingsmuligheder på klinikken. Med tilbud som fysioterapi, akupunktur, massage, træning og andre sundhedsløsninger, kan du komme i et sundt forløb, som kan gavne din krop. 

Fysioterapi er i højsædet på klinikken. Alle fysioterapeuter i klinikken er specialister i kroppen, og derfor er alle på klinikken kompetente til at vejlede dig og give dig en effektiv behandling af din krop. 

Nogle af de redskaber, som klinikken anvender til deres fysioterapi, er blandt andet akupunktur, manuel behandling og træning, som alle bidrager til en sund og effektiv behandling af din krop. 

Kom i gang tidligt

Fysioterapi er ikke blot til dig, som oplever smerter i kroppen. En fysioterapeut kan også hjælpe dig med genoptræningsforløb, eller med forebyggelse af eventuelle skader og smerter. 

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for en fysioterapeut, så tilbyder Sundhed med Mening en gratis fysopterapeutisk undersøgelse, hvor du kan snakke om dine problemer samt få svar på, om en fysioterapeut kan hjælpe dig med din situation. 

Du kan også altid tage kontakt til klinikken vedrørende spørgsmål. Her kan du få en uforpligtende snak om din situation, så du får svar på dine bekymringer. 

Erhvervsløsninger til sunde kollegaer

Klinikken i Aarhus tilbyder også erhvervsløsninger, så dig og dine kollegaer kan holde jer sunde på arbejdet. Her bliver en massør eller en fysioterapeut tilknyttet din virksomhed, hvilket giver alle medarbejdere adgang til sund vejledning og behandling. 

Dette er en god måde at forebygge arbejdsskader som for eksempel stiv nakke og problemer med skuldrene. For mange timer siddende foran en skærm kan have en indvirkning på ens holdning, og derfor kan en fysioterapeut være en god idé til kontoret.